avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am pierdut procesul
Discuție deschisă în Executare silită

am pierdut procesul

am pierdut procesul de contestare la executare rovinieta / ce fac acum unde platesc executarea si cheltuieli de judecata,cat timp am sa platesc de la venirea ei acasa,daca nu platesc si astept de la executoare actele pentru plata prin somatie voi mai plati ceva in plus va multumesc
Ati exercitat si calea de atac?
Hotararea este definitiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut1983constanta Ionut1983constanta Bună ziua, am primit o somație din care îmi menționează sa plătesc întreținerea în contul executoarea, nu asociației. Asociația a pierdut procesul ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata George Cristian. George Cristian. Buna ziua. Am pierdut un proces si sunt obligat la plata cheltuielilor de judecata. Inca nu mi-a sosit hotararea acasa insa am vazut pe portal hotararea pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am castigat un proces de contestare executare silita ... miturusanda miturusanda Buna ziua!Am castigat un proces de contestare executare silita in data de 19.11.2020.In cat timp este obligata partea care a pierdut sa-mi restituie ... (vezi toată discuția)