avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare silita

Bună ziua, am primit o somație din care îmi menționează sa plătesc întreținerea în contul executoarea, nu asociației. Asociația a pierdut procesul în 2013 cu furnizorul de căldură și trebuie sa plătească 7000 lei plus cheltuieli de executare și penalități, valoarea totala era în 2017 12.000lei iar acuma am primit plicul cu valoare de 20.000 lei, ciudat este ca din tot blocul eu primesc plicul asta, sunt la zi cu plata întreținerii, vecinii au datorii. Eu nu am căldură din 2007.Exista riscul sa fiu executat pentru o datorie în care nu am legătură? Am vorbit cu executoarea sa nu ma mai deranjeze, iar acuma a crescut suma. La politie au zis ca nu pot fii executat. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 16:53, 28 Iunie 2018
Daca lucrurile stau asa, eu mi-as vedea de treaba si as astepta sa vina la usa mea sa ma execute silit. Apoi i-as da eu in judecata si le-as cere daune morale sa-i usture. As face si eu un ban gramada.
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita loredanaop loredanaop Astăzi am primit un mesaj de la o banca la care am un cont prin care am fost informata ca am o poprire în valoare de aprox 7000 de lei. Mirata fiind pt ca nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita - cat de legala este actiunea executorului salciacugetatoare salciacugetatoare In 2008 o prietena a facut imprumut de nevoi personale 4600 euro, la banca. A platit rata pana in 2010 cand pentru un an nu a mai avut bani. A primit ... (vezi toată discuția)
Plata facturii pentru care a inceput executare silita ASUL28 ASUL28 Buna ziua Ce se intampla in cazul in care am primit de la executorul judecatoresc executare silita pentru cateva facturi restante la o firma de apa,fiecare ... (vezi toată discuția)