Bună ziua, am primit o somație din care îmi menționează sa plătesc întreținerea în contul executoarea, nu asociației. Asociația a pierdut procesul în 2013 cu furnizorul de căldură și trebuie sa plătească 7000 lei plus cheltuieli de executare și penalități, valoarea totala era în 2017 12.000lei iar acuma am primit plicul cu valoare de 20.000 lei, ciudat este ca din tot blocul eu primesc plicul asta, sunt la zi cu plata întreținerii, vecinii au datorii. Eu nu am căldură din 2007.Exista riscul sa fiu executat pentru o datorie în care nu am legătură? Am vorbit cu executoarea sa nu ma mai deranjeze, iar acuma a crescut suma. La politie au zis ca nu pot fii executat. Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc anticipat
Daca lucrurile stau asa, eu mi-as vedea de treaba si as astepta sa vina la usa mea sa ma execute silit. Apoi i-as da eu in judecata si le-as cere daune morale sa-i usture. As face si eu un ban gramada.
Executare silita
loredanaop
Astăzi am primit un mesaj de la o banca la care am un cont prin care am fost informata ca am o poprire în valoare de aprox 7000 de lei. Mirata fiind pt ca nu ... (vezi toată discuția)