avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Astăzi am primit un mesaj de la o banca la care am un cont prin care am fost informata ca am o poprire în valoare de aprox 7000 de lei. Mirata fiind pt ca nu îmi puteam imagina de unde provine, am sunat la biroul judecătoresc specificat în sms și am aflat cu stupoare ca aceasta datorie provine de la un credit de 450 de lei făcut la un IFN în anul 2015.Intradevar acel credit a fost făcut de mine, ulterior am fost incapabila financiar sa plătesc și am fost contactata de ei pana în anul 2017 pe mail. Ulterior nu am mai primit nici o înștiințare și astăzi m-am trezit cu aceasta "surpriza". Menționez ca la adresa de domiciliu încă nu am primit acea hotărâre deși ea datează din 25 iunie 2019.In tot acest timp nu am primit nici un plic de la firma care teoretic s-a ocupat de colectare, nu am fost contactata de către ei și totodată as dori sa știu dacă e normal ca firma de la care am făcut acest credit este împuternicita sa dea spre prelucrare datele mele fără acordul meu. Ce pot sa fac în cazul acesta? Menționez ca am pe mail acel document de executare silita.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:02, 13 August 2019
Mergeți cu înscrisurile la un avocat pentru a vă formula o contestație la executare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Noua lege ifn pentru scăderea dobânzilor nerespectata Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)
Problema gdpr Alin95 Alin95 Bună seara Este vorba despre un IFN online, unde am făcut un credit pe o perioada de o luna, după achitare am solicitat ștergerea datelor cu caracter ... (vezi toată discuția)