avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema GDPR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema GDPR

Bună seara
Este vorba despre un IFN online, unde am făcut un credit pe o perioada de o luna, după achitare am solicitat ștergerea datelor cu caracter personal prin mail, am primit răspuns ca au fost sterse dar totuși am tot primit sms promoționale de creditare de la ei, după 25 de zile de la mail am sunat telefonic și le-am comunicat problema ca încă primesc sms și nu mai doresc, au spus ca a fost o eroare și au cerut scuze. Astăzi la 40 de zile încă am primit sms promoțional doar ca de data asta la văzut soția care nu știa de acesta și mi-au provocat daune morale pe aceasta cale. Astăzi am dat mail cu dovezile adică sms, și m-au sunat și au întrebat ce as dori și care ar fi pretențiile mele după scuzele de rigoare și am spus 1000 de lei, au spus ca mâine ma suna după ce au o rezoluție.
Intrebarea este am făcut ceva ilegal ca am cerut 1000 de lei daune? În condițiile în care e a3a oara când le spun de problema? Ce ma sfătuiți?

Alte discuții în legătură

Hartuire shidoshi shidoshi De 6 luni de zile primesc sms de la o firma de creditare nebancara -la care nu am credit- in care mi se aduce la cunostinta sa-mi platesc rata sau restanta la ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la un credit IFN. Am fost nevoita sa aplelez la un credit IFN datorita unor probleme de sanatate ale mamei si ... (vezi toată discuția)
Executare silita loredanaop loredanaop Astăzi am primit un mesaj de la o banca la care am un cont prin care am fost informata ca am o poprire în valoare de aprox 7000 de lei. Mirata fiind pt ca nu ... (vezi toată discuția)