Buna ziua ma numesc Roxana locuiesc cu parintii intr-un apartament cu 2 camere sunt necasatorita Parintii doresc sa imi fac act de vinzare cumparare pe apartament deoarece mai am o sora casatorita care are 2copii Rugaminte mea este ce act imi pot face ca eu sa ramin in apartament deaoarece nu am copii si nici sot? mentionez ca sora are 1 apartament unde locuieste cu sotul si copii cumparat de la icral in 1991 va multumesc anticipat eu nu detin alta propietate multumesc inca o data pt raspuns
Din moment ce parintii sunt de acord sa va faca act de vanzare cumparare, nu vad care ar fi problema. Dumneavoastra deveniti proprietarul de drept al acelui imobil.Intocmiti act de vanzare cumparare prin notariat.
La notariat veti incheia un "contract de vanzare cumparare" intre Dvs. si parinti, cu clauza ca intrati in posesia apartamentului dupa moartea parintilor.
In aceste conditii sora Dvs. nu mai are nici un drept asupra imobilului.
Cel mai frumos,dar si echitabil,avand in vedere si grija parintilor pentru dvs.,ar fi sa intocmiti un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.