avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lesire din concubinaj cu minori (Germania)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lesire din concubinaj cu minori (Germania)

Buna ziua va rog ajutati-ma si pe mine cu o lamurire:vara mea este in Germania si de aprox 2ani traieste in concubinaj cu un tip cu care are un copil(ea mai are 3din relatia anterioarr) au cont bancar comun,acesta bea f. mult si o ameninta ca o omora si pe ea si copilul,a2a zi regreta! Acum ea a luat copii si a plecat la sora ei ,cum sa faca sa-l scoata din casa si sa separe contul comun! si bineinteles sa ramana cu copii? La politie au zis ca daca nu a batuto ei nu au ce sa faca. Ma gandesc ca poate face o actiune in instanta?? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:25, 30 Decembrie 2016
Să apeleze la ajutorul unui avocat din Germania, fiindcă e vorba de aplicarea legilor nemțești.
Legile românești nu-i sunt de nici un folos acolo într-o țară străină.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului din concubinaj si tatăl străin.. Ancadeniz Ancadeniz Buna...am un băiețel de aproape 5 ani,tatăl lui e bulgar,nu am fost căsătoriți,băiețelul trăiește de 3 ani cu mine,tatăl neplătind nimic,nu ne ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului CosminDanielMomirov CosminDanielMomirov Buna ziua! Am si eu o problema si daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator. In urma cu 5 luni de zile sotul surorii mele a plecat in Germania lucrind acolo ... (vezi toată discuția)
Are vreo sansa sa imi i-a copilasul?sunt o mama disperata!!! ContSters119331 ContSters119331 buna ziua!am sa incerc sa va scriu un mic rezumat din povestea mea in speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede.In anul 2007 am ramas insarcinata in ... (vezi toată discuția)