avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire si iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire si iesire din indiviziune

buna seara ! am mostenit o casa cu teren impreuna cu fratele meu . curtea unde este casa este in indiviziune cu inca 2 proprietari(curte comuna la 3 familii) . acum noi am vrea sa vindem . cumparatorii sunt interesati sa renunte la o parte din teren si sa iasa din indiviziune . renuntarea la teren este conditia celorlalti 2 proprietari pentru a ne da voie sa ne separam si fiecare sa raman cu iesirea lui . cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: lyly78 , utilizator 17:09, 5 Septembrie 2009
multumesc pentru raspuns . sper sa ma descurc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune yrynela yrynela buna seara, va rog sa ma ajutati cu o problema, vreau sa ies din indiviziune de pe un titlu comun pe care suntem 8 coindivizori sau proprietari fiecare din ... (vezi toată discuția)
Divizare lot teren muadib muadib buna ziua. problema in care va cer sfatul este de natura imobiliara. impreuna cu alte cateva persoane am cumparat un teren, individual detinand cota ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)