avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NEPLATA SALARIU SI DIURNA DIN FRANTA de firma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NEPLATA SALARIU SI DIURNA DIN FRANTA de firma INTERIMARA

Am lucrat ca sofer la o firma in FRANTA prin intermediul unei firme din ROMANIA cu contract de munca pe lunile OCTOMBRIE si NOIEMBRIE 2016.Pe luna octombrie am luat salariul in 2 transe,in contract este specificat pe fiecare 15 a luni,iar pe luna NOIEMBRIE numai 900RON/200EURO restul de 1000euro nefiind platiti.Mentionez ca detin toate inregistrarile DIAGRAMA cu cursele efectuate de mine ca sofer pe toata perioada detasari.CE TREBUIE SA FAC daca nu primesc restul de 1000euro cui trebuie sa ma adresez.VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare DriverLaci DriverLaci Buna!Ajutatine va rugam cum sa procedam la firma unde lucram 14 soferi de o luna de zile nu ni se ia in considerare orele suplimentare nici nu le plateste ... (vezi toată discuția)
Diurna sofer tir krysty.cv krysty.cv AM LUCRAT LA O FIRMA DE TRANSPORT CA SOFER,UNDE AM FOST PLATIT LA KM , CEEA CE STIU CA NU ESTE LEGAL. POT SA-I DAU IN JUDECATA PTR ASTA ... (vezi toată discuția)
Pontaj si salariu ovidiu1967 ovidiu1967 Sint administratorul unei firme de transport international.Soferii sint retribuiti cu salariu lunar (care este minim pe economie)+ diurna.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)