avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Burse studenti 2017
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Burse studenti 2017

Am tot auzit in ultima perioada ca noul plan de guvernare al PSD-ului include si dublarea burselor studenţeşti la 201 lei per student. As vrea sa stiu despre care anume bursa este vorba si care dintre studenti pot beneficia de aceasta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 6 Ianuarie 2017
Este vorba despre cuantumul alocat pentru constituirea fondului de burse și protecție socială a studenților care se va majora la 201 lei/ lună/ pe perioada derulării activităților didactice/ student de la învățământul cu frecvență, fără taxă de studii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat lumimaria lumimaria buna seara! va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. sunt insarcinata in 6 luni jumatate si am inceput primul an de master., am intrat la buget si ... (vezi toată discuția)
Burse acordate pe perioada vacantelor hp777 hp777 Buna ziua. Citez dintr-un ziar: \"A fost semnat Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4104 din 21.06.2017 privind modificarea si completarea Anexei la ... (vezi toată discuția)
Bursa socială student waresta waresta Buna ,am primit o sumă de bani prin money gram pot pierde bursa socială de la facultate? (vezi toată discuția)