abuzul s-a comis deja in conditiile in care eu nu am contract de inchiriere, nu am auzit vreodata de colocatar transformat in chirias fara un cadru legal, desi eu ii platesc inca din luna august 2016 asa zisa "chirie". Ce-i drept partea mea din intretinere+utilitati se ridica pe luna la suma de 220-230 lei, iar acesta imi pretinde 500 lei pe luna(adica cota mea la locuinta comuna pe 2 luni), desi el si sotia sa consuma la randul lor foarte mult. A calculat ca astia 500 lei sunt pentru faptul ca ocup o camera(ceea ce nu-i legal) sau a facut urmatoarele calcule: 200 lei cota de facturi + 300 lei mancarea pe care mi-o da(ceea ce e absurd, toate persoanele cu care am discutat se mira ca eu ii platesc o asa zisa chirie si pentru o portie de mancare mai are alte pretentii financiare).
Am senzatia ca nu e vb de chirie in adevaratul sens, ci va pretinde o suma de bani reprezentand contributia dvs la plata cheltuielilor casei- adica bani pt intretinere si bani pt mancarea pe care v-o da, ca nici ei nu o capata gratis.
Nu vreti sa ii dati, nu va convine si nu sunteti de acord, mutati-va. Nu vreti nici asa, amintiti-va ca sunteti tolerat si va poate evacua.
Casa e numai a tatalui dvs, e unic proprietar ?
Daca sunteti major si nu mai aveti dreptul la intretinere din partea parintelui, nu va e dator in vreun fel, nu are obligatii fata de dvs, nici sa va intretina si nici sa va dea de mancare.
Mancarea aia costa, pretul de 500 de lei incluzand masa si casa e super oferta, nicaieri nu ati sta mai ieftin de atat la all inclusiv.. si daca mai si gateste sotia lui si pt dvs.. aveti servicii complete.
De reclamat, reclamati-l unde vreti, nu va va da nimeni dreptate in afara de persoanele alea mirate cu care ati vorbit deja.
Eu inteleg ca sunteti suparat ca va e parinte si nu intelegeti de ce un parinte are astfel de pretentii cand va poate intretine pana crapa si va lasa si mostenire.
Ati putea sa incepeti sa va intrebati de ce oare se comporta asa.