avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se pot plati amenzile primite in Germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se pot plati amenzile primite in Germania

Buna asi dori sa pot afla cum si unde i-mi pot plati amenzile primite in Germania . Am 4 amenzi primite acum 3 ani de zile una de 1000€ una de 300€ si boua de 60€ , unde asi putea afla cum sa le plates deoarece am aruncat foile dupa primirea amenzilor. Unde asi putea intreba ? La politie ,banca posta etc.
Intrebati la un consulat german.
Daca nu mai aveti inscrisurile trebuie sa va informati la consulatul german deoarece trebuie sa stiti banca si contul.
Adresati o cerere in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Cont bancar strain, in romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi alle4295 alle4295 Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cum se poate afla daca am interdictie in germania ? ... robye89 robye89 Buna ziua cum se poate afla daca am interdictie in germania ? am fost acuzat cu ceva ani in urma de inselaciune am fost chemat la bucuresti si mi sa adus la ... (vezi toată discuția)