avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces in contencios-administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces in contencios-administrativ

Buna daca in faza de recurs se respinge si se da hotarare judec.prin care trebuie sa platesc parti adverse cheltuieli de judecata 1000 lei ,dar avocata partii adverse uita sa depuna si chitanta ptr onorariu de avoc.imi poate cere si acest onorariu ?imi deschide iar alt proces ?va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:04, 2 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Veti plati partii adverse suma stabilita prin sentinta si decizie.
Daca nu s-a depus chitanta dar s-a precizat ca se vor solicita cheltuieli privind onorariul pe cale separata, atunci veti fi chemat sa le platiti si pe acelea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata Radu Palu Radu Palu In apel avocatul meu nu a aparut. A uitat ca in ziua aceea avem termen de judecata. Am castigat apelul insa mi-a fost respinsa cererea de achitare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie admisa - cheltuieli de judecata respinse onelu onelu Buna ziua, Tocmai mi-a fost [b]admisa[/b] contestatia la decizia de concediere intr-un proces impotriva fostului angajator la TMB, insa s-a [b]respins[/b] ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata virgilirimia virgilirimia Am castigat un proces la care avocatul meu nu a depus la dosar chitanta cu onorariul lui.La ultimul termen a avut \\"bunul simt\\" sa nu se prezinte.In ... (vezi toată discuția)