avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Datorii la vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Datorii la vanzare auto

Buna ziua!am o masina pe numele socrului meu!vreau sa vand masina dar doamna de la primarie nu doreste sa stampileze fisa pe motiv ca socrul meu are o amenda luata de 2 ani pe cand era sofer pe tir(nu cu masina respectiva)!este obligatoriu ca impozitul sa fie pe zero la tot ceea ce detine el sau doar masina sa il aiba platit pt aceea stampila.masina are impozitul la zi.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: IIB , utilizator 14:35, 4 Ianuarie 2017
(5) Pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra clădirilor, terenurilor şi a mijloacelor de transport, proprietarii bunurilor ce se înstrăinează trebuie să prezinte certificate de atestare fiscală prin care să se ateste achitarea tuturor obligaţiilor de plată datorate bugetului local al unităţii administrativ-teritoriale în a cărei rază se află înregistrat fiscal bunul ce se înstrăinează, potrivit alin. 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să vând un autoturism, dar pentru obținerea certificatului fiscal trebuie să achit atât pe datoria 2017, cât și pe 2018. de ce trebuie să plătesc în avans? Paula Anghel Paula Anghel Buna ziua! Doresc sa vînd un autoturism, clientul mi-a cerut un certificat fiscal, m-am deplasat la primarie după care doamna mi-a spus următoarele: pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina din firma cu datorii la fisc aling aling Buna ziua! Am o nelamurile si sper sa ma ajute cineva. Vreau sa vand o masina a firmei, dar firma are datorii. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Diana Pilat Diana Pilat Buna ziua,am o întrebare în legătură cu fiscalul pt o mașină înmatriculată în România ,că sa il elibereze trebuie obligatoriu plătite toate taxele ... (vezi toată discuția)