avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli judiciare

Am avut pe numele meu un dosar de executare in baza caruia mi s-a pus poprire pe conturi. Am facut contestatie la executare si am o hotarare definitiva prin care se admite contestatia si se anulează toate actele de executare emise în dosarul de executare. In cadrul hotararii instanta obligă intimata să imi plătească cheltuielile de judecată. De asemenea, intre momentul inceperii procedurii de executare si momentul hotararii instantei, executorul mi-a retras din cont o suma de bani.
Acesta este contextul, intrebarile mele sunt:
1. Stiu ca trebuie sa trimit o notificare catre cel care a solicitat executarea prin care sa ii solicit plata cheltuielilor de judecata. Exista vreun termen standard pana la care este obligat sa le plateasca?
2. Banii retrasi de catre executor cum se recupereaza? Cui trebuie sa ma adresez? Executorului judecatoresc sau celui care a solicitat executarea?
3. Cui ma adresez pentru ridicarea popririi de pe conturi? Care ar fi procedura pe scurt?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: PO246087 , utilizator 18:26, 2 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti spune si in ce anume consta respectiva cerere de incetare a executarii silite?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma proprita Danignat Danignat Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. In septembrie 2018 am primit un ordin de executare silita pornita de Credit Plus Gulf, fiindu-mi propite toate conturile ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)