avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare sau Detașare transnaționale ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare sau Detașare transnaționale ?

Buna seara
Dacă un angajat e trimis in delegație ( conf CM) pt o săptămana intr-un stat al UE, pt aceata perioada se ca respecta salariul minim al acelui stat, dar nu este încheiata o convenție între cele 2 firme- este delegație sau Detașare transnaționale ( care va trebui raportata in revisal)?
Cel mai recent răspuns: zxz19 , utilizator 19:27, 2 Ianuarie 2017
Este vorba despre o delegare , din ce ati postat dvs, si ca atare nu se aplica reglementarea privind acordarea salariului minim al acelui stat pe durata delegarii.
Multumesc

Îmi puteți trimite care sunt diferențele între delegare ( conf cm) si Detașare transnaționala ( lg 344/2006)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare sau detasare zxz19 zxz19 - In situatia in care un angajat al unei firme situate pe teritoriul Romaniei isi va exercita, la solicitarea angajatorului, sarcinile de serviciu pentru o ... (vezi toată discuția)
Delegarea personalului roman in tari membre ue teo_mar teo_mar Buna ziua, Am si eu o intrebare in ceea ce priveste delegarea personalului angajat intr-o tara membra UE. La aceasta data, mai pot DELEGA personal ... (vezi toată discuția)
Delegare/detasare marieta69 marieta69 Buna ziua.SRL ce desfasoara prestari servicii in Franta pe baza de contracte comerciale cu parteneri francezi,Trimitem salariati sa execute aceste lucrari. ... (vezi toată discuția)