avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil si asociat unic la srl
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil si asociat unic la srl

Buna ziua si La multi ani!
Pregatesc dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului si ma confrunt cu o problema iar angajatii se dovedesc a fi reticenti in deslusirea acesteia. Pe scurt> a trebuit sa imi deschid o firma in 2015 pentru a beneficia de un ajutor de minimis, nu am avut niciodata profit si nici nu voi avea deoarece proiectul nu a mers, s-a terminat si nu am apucat decat sa platesc un salariu si cheltuieli contabile. Eu mai sunt angajata in alta parte si practic de acolo mi se va calcula indemnizatia. Cei de la Agentia de plati imi spun ca este o problema ca inca mai figurez ca administrator, mentionez ca nu pot inchide firma, nici instraina actiunile pana in 2018. Ma puteti ajuta cu un articol de lege in sensul asta, se poate da o declaratie notariala prin care ma angajez sa nu obtin profit pe perioada concediului?
Cel mai recent răspuns: cristinaelena88 , utilizator 19:43, 3 Ianuarie 2017
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este afectata de statutul dvs de asociat al unui SRL.

Art.2 alin.1 si art.12 din OUG 111/2010 mentioneaza conditiile de acordare a indemnizatiei pentru CCC.
Multumesc, m-ar ajuta un articol din legea noua de la 1 iunie 2016
Nu exista nicio lege noua dupa 01.07.2016.

Reiterez : art.2 alin.1 si art.12 din OUG 111/2010 mentioneaza conditiile de acordare a indemnizatiei pentru CCC.
Multumesc, o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu parental denisa_ady25 denisa_ady25 lsotia mea e Insarcinata de 5 luni .....si as dori sa stiu daca am dreptul la concediu de crestere a copilului .da lucrez la o firma de stat de 5 luni dar ... (vezi toată discuția)
Crestere copil gina68 gina68 In situatia in care nici unul dintre parinti nu a realizat venituri timp de 12 luni in ultimii 2 ani iar in prezent tatal lucreaza si este singurul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere copil. saps saps Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri vis a vis de aceasta indemnizatie , aceea ca sunt ADMINISTRATORUL unei societati comerciale si totodata sunt ... (vezi toată discuția)