Buna ziua si La multi ani!
Pregatesc dosarul pentru obtinerea indemnizatiei de crestere a copilului si ma confrunt cu o problema iar angajatii se dovedesc a fi reticenti in deslusirea acesteia. Pe scurt> a trebuit sa imi deschid o firma in 2015 pentru a beneficia de un ajutor de minimis, nu am avut niciodata profit si nici nu voi avea deoarece proiectul nu a mers, s-a terminat si nu am apucat decat sa platesc un salariu si cheltuieli contabile. Eu mai sunt angajata in alta parte si practic de acolo mi se va calcula indemnizatia. Cei de la Agentia de plati imi spun ca este o problema ca inca mai figurez ca administrator, mentionez ca nu pot inchide firma, nici instraina actiunile pana in 2018. Ma puteti ajuta cu un articol de lege in sensul asta, se poate da o declaratie notariala prin care ma angajez sa nu obtin profit pe perioada concediului?
Crestere copil
gina68
In situatia in care nici unul dintre parinti nu a realizat venituri timp de 12 luni in ultimii 2 ani iar in prezent tatal lucreaza si este singurul ... (vezi toată discuția)