Bună ziua,
Lucrez la o școală Gimnaziala cu 0.25 norma , de 3 ani , iar în martie 2017 urmează sa nasc,și as vrea sa știu dacă pot beneficia de concediu de îngrijire copil????și dacă pot intra în postnatal decât o luna apoi sa revin la munca ??? Și dacă revin beneficiez de cei 500 lei pana la împlinirea de 2 anișori ai copilului????va mulțumesc anticipat
1. Beneficiati de indemnizatia pentru CCC, chiar daca sunteti angajata cu sfert de norma.
2. Puteti intra in CCC o luna de zile, dupa care sa reluati activitatea si sa va depuneti dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie (n.m., 532 lei valoarea acestuia de la 01.07.2016)
3. Veti beneficia de stimulent pana la implinirea de catre copil a varstei de 3 ani, daca veti proceda asa cum ati mentionat in mesaj.
Buna ziua,in legatura cu CCC mai am o nelamurire,daca ma puteti ajuta v-as fii recunoascatoare.inainte de a face dosarul pt a intra in postnatal pentru o luna apoi sa revin la munca si sa iau stimulentul de insertie,timp de 3 ani ..e obligatoriu sa imi iau concediu medical inainte sau dupa nastere pt a putea intra in CCC????astept raspunsul dvs..va multumesc..
multumesc pt raspunsul dvs...si inca o intrebare ,sper sa fie ultima...din cate am inteles e obligatoriu concediu medical de 42 zile apoi pot intra in CCC....daca intru decat in concediu postnatal de 42 zile,apoi nu mai intru in CCC,,pot beneficia de stimulentull de insertie de 3 ani?????
Stimulent insertie
anymaryh
Buna ziua!
Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: o salariata care tocmai a nascut, se afla in concediu medical sarcina si leuzie, cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani
RaduAdi
buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)