avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Transfer de proprietate denumire site
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Transfer de proprietate denumire site

In 2010 am cumparat de la ROTLD o denumire de site, să zicem www.nokia.ro să fie mai usor de inteles.
Aveam și avem contract de distributie cu Nokia, firma mamă.
Am dezvoltat un site numai cu produsele Nokia, fară să contina si alti producatori, chiar daca noi comercializam si altceva, dar prin site-ul nostru propriu ( să zicem www.vasile.ro)
Ulterior Nokia ne-a cerut să le transferam dreptul de proprietate. Am fost de acord, dar în anumite conditii (recuperarea costurilor justificate, exe: constructie site si plata ROTLD)
De curand am vazut că ROTLD a facut transferul automat fară să fim nici măcar informați.
Intrebarea este, a fost o procedură legală și corectă?

P.S. precizez că în afară de compania noastră mai există încă un alt distribuitor pe România.
Cel mai recent răspuns: lucian@kronect.ro , utilizator 12:39, 9 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum, dar nu stiam ca trebuie sa bifez optiunea de vizualizare.

Am rezolvat direct cu cei care au realizat transferul si am gasit o forma de intelegere!

Multumesc oricum,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se refuza inregistrarea in scopuri de tva Ssarmiss Ssarmiss Va salut pe toți! Am o firmă înființată în 2007, micro neplătitoare de TVA. Din 2010 până în decembrie 2013 a avut activitatea suspendată. ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)