avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SMS-ul poate fi considerat ca proba sau nu ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SMS-ul poate fi considerat ca proba sau nu ?

SMS-ul (mesajul trimis de pe telefonul mobil) poate fi considerat ca proba in instanta sau nu ?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
loanabelciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 08:58, 21 Octombrie 2009
Mult mai convingatoare e proba testimoniala...asa incat ...rudele , pana la gradul al treilea pot fi audiate in cadrul procesului de divort , exceptand descendentii.

;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf iarasi in atentie stefania_ stefania_ buna ziua, zilele trecute am fost chemata la politie , unde mi s-au pus niste intrebari legate de un caz pe care eu il cunosteam de aprox. 2 ani, este o ... (vezi toată discuția)
Legea interceptariii convorbirilor telefonice ContSters156138 ContSters156138 am primit un sms cu amenintari de la un nr pe care nu il cunosc. am auzit ca incepand cu 20 ianuarie sunt stocate , timp de 6 luni , de catre operatorii de ... (vezi toată discuția)
Fals informatic ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am facut o adresa de mail cu numele unei persoane si am trimis mai apoi cateva mail-uri in numele acelei persoane la niste ... (vezi toată discuția)