avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de inserție

Buna ziua!Am si eu o nelămurire:in februarie copilul meu face vârsta de 2 ani..n.am revenit la vechiul loc de munca,ci m.am angajat la firma sotului... sotul meu are un SRL-D,si eu sunt prima angajată a lui. ..el fiind administrator...întrebarea mea este : pot depune actele pt stimulentul de inserție avand in vedere ca sunt prima angajată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Ianuarie 2017
Puteti depune actele pentru stimulent , dar este posibil sa nu primiti stimulent de isnertie pana la varsta de 3 ani, daca revenirea nu s-a facut cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Ce se intampla cu acea luna de concediu a tatalui in situatia in care doresc sa ma intorc la munca, cu cel putin 60de zile inainte ca copilul sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu ovysaan ovysaan Buna ziua, Sotia mea e in anul al doilea de primire a indemnizatiei de createre a copilului.ea este inscrisa la scoala postliceala si termina in iunie2018, ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)