avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi Asistent personal pentru doi copii?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi Asistent personal pentru doi copii?

Buna ziua,
In prezent sunt angajata ca asistent personal la unul din copiii mei care are handicap gr. grav. Acum o saptamana sa inbolnavit si celalat copil de aceas boala, urmeaza sa bag actele pt C.Handicap saptamana viitoare. Din ce am apucat sa vorbesc cu dna de la d.g.a.s (sa o anut pt c. medical, find in sptal cu celalat) am aflat ca nu pot fi angajata si la copilul inbolnavit de curand. Eu din ce am citit in lege stiu ca nu pot fi angajati doar cei cu problebe de sanatate sau certati cu legea?

Si-o alta intrebare, indemnizatia pt copil parca e 969 ron, cat e salariu net ca asistent personal? (intreb pt ca nu stiu exact, eu am 1196 ron dar si cu copiii bagati in intretinere si cu deducere din inpozit deoarece am handicap mediu).

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical sau prenatal mirela 20 mirela 20 Buna seara, In urma cu 3 saptamani am devenit dinou mamica. Nu pot beneficia de indemnizatie crestere copil 0-2 ani deoarece in ultimile 12 luni am o ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap mediu poate lucra ca si asistent personal? mirela 20 mirela 20 I - Ca persoana cu handicap mediu pot lucra mai departe ca si asistent personal, pt copilul meu care are handicap grav? Intreb pt ca azi mi-am ridicat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap ohiki ohiki Buna ziua. Am o cunostinta care are un copil cu handicap gradul 1 diagnosticat cu paralizie cerebrala dischinetica si retard mental doamna fiind angajata de ... (vezi toată discuția)