avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Buna ziua,

Bunicii mei au "semnat" prin telefon o prelungire de contract cu Telekom la televiziune DTH si telefonie fixa, la care platesc o groaza de bani (78 ron / luna), in conditiile in care pensiile lor sunt foarte mici iar ofertele concurentei au preturi la jumatate.

In conditiile in care doresc rezilierea contractului (nu ma intereseaza portarea numarului de telefon) cu compania Telekom va trebui sa platesc:
- taxa de reziliere?
- contravaloarea abonamentelor pana la finalul contractuli "semnat" telefonic

In cazul in care depun cerere de reziliere (sa ma pot muta bunicii la alta companie) si Telekom imi emite factura de plata (absurda = nr. luni pana la fina x 78 ron + taxa de reziliere) ce ar trebui sa fac?

Daca depun cerere de reziliere va mai trebui sa platesc ceva acelei companii (nu ma refer la factura curenta) ?

Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:44, 4 Ianuarie 2017
Trebuie sa vedeti clauzele contractului initial si conditiile in care s-a facut prelungirea,contractul este "legea partilor."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon ... Yka66 Yka66 Buna ziua. Tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon fix de la Telekom catre Digi in luna octombrie 2020.Acum a primit factura Telekom continand ... (vezi toată discuția)
Intrebare cu privire la folosirea datelor personale neavand acordul Andreea_30 Andreea_30 Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez; am avut doua abonamente pe numele meu la Telekom si unul din ele l-am portat in alta retea luna ... (vezi toată discuția)