avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Tatal meu a facut portarea serviciului de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon ...

Buna ziua. Tatal meu a facut portarea serviciului de tv.+telefon fix de la Telekom catre Digi in luna octombrie 2020.Acum a primit factura Telekom continand inclusiv taxe de nerespectare a conditiilor de contract (taxe reziliere tv. 49,03 EUR si taxa reziliere voce 22,29 EUR0. Mentionez ca el nu a mai semnat nici un contract de cel putin 15 ani cu cei de la Telekom,fiind batran (81 ani) si dificil de deplasat. De la Telekom mi s-a spus ca si-a dat acordul telefonic {in conditiile in care nu aude decat cu o ureche!!) Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:06, 22 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti plangere la anpc.
Contractele se prelungesc si telefonic, probabil ca exista inregistrarea acordului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom vlad20031986 vlad20031986 Buna ziua, Bunicii mei au \"semnat\" prin telefon o prelungire de contract cu Telekom la televiziune DTH si telefonie fixa, la care platesc o groaza de bani ... (vezi toată discuția)
Taxa de desfiintare contract inainte de termen Rone1 Rone1 Am facut o cerere de desfiintare contract catre cei de la telekom pentru internet fix si telefonie fixa. Acum mai am 14 luni de contract si vreau sa renunt, ... (vezi toată discuția)