avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa de desfiintare contract inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa de desfiintare contract inainte de termen

Am facut o cerere de desfiintare contract catre cei de la telekom pentru internet fix si telefonie fixa. Acum mai am 14 luni de contract si vreau sa renunt, cei de la telekom imi cer sa platesc jumatate din perioada contractuala ramasa. Ce sfaturi imi puteti da in acest caz? Mentionez ca contractul a fost prelungit “telefonic” de cei de la telekom...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Rone1, utilizator
Cel mai recent răspuns: prepeleac , utilizator 11:09, 7 Ianuarie 2018
Daca la prelungire ati beneficiat de vreun bonus (reducere la abonament sau ati primit telefon, tableta gratis sau la pret redus ,nu puteti cere rezilierea fara a plati o justa despagubire Telekomului.
prepeleac a scris:

Daca la prelungire ati beneficiat de vreun bonus (reducere la abonament sau ati primit telefon, tableta gratis sau la pret redus ,nu puteti cere rezilierea fara a plati o justa despagubire Telekomului.

N-am beneficiat de absolut nimic. Deci ar trebui sa nu platesc acea taxa?
Asa ar fii corect dar Telekomul ,o sa insiste sa platiti .Daca nu rezolvati amiabil atunci va trebui sa faceti reclamatie la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii telekom emiliano zapata emiliano zapata Bună ziua,dacă mai am un an perioadă contractuală cu Telekom, neavând nimic primit gratis(telefon,tabletă,etc), fiind cu plata la zi,pot printr-o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract euprotopopescu69 euprotopopescu69 Lege nr. 193/2000 reglementeaza clauzele abuzive in contractele incheiate intre comercianti si consumatori. Actul normativ, modificat prin legea Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Justa despăgubire la rezilieree contractului de telefonie fixă angela1985 angela1985 Bună ziua. Doresc rezilierea contractului de telefonie fixă - Telekom. Abonamentul îl am de zeci de ani, de pe vremea Romtelecom. Însă a fost reînnoit ... (vezi toată discuția)