avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract servicii Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract servicii Telekom

Bună ziua,dacă mai am un an perioadă contractuală cu Telekom, neavând nimic primit gratis(telefon,tabletă,etc), fiind cu plata la zi,pot printr-o declarație să-i înștiințez că vreau să renunț la serviciile lor,fără să plătesc despăgubiri? Ei mi-au trimis o cerere tip pe care să o completez dar în care se specifică,că mă oblig să plătesc nu știu ce juste despăgubiri pentru încetarea prematură a contractului. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: emiliano zapata , utilizator 19:48, 29 Iulie 2019
Clauza la care vă referiți este în contractul pe care de bună voie și nesilit de nimeni l-ați semnat. Aveți de ales fie respectați perioada contractuală, fie plătiși taxa de reziliere înainte de termen a contractului.
Dvs mai aveti contractul? In el trebuie sa se regaseasca toate aceste clauze pe care le invoca Telekom. Daca nu va pricepeti, cereti o consultatie avocatiala si aratati contractul. Fiindca nu doar gratuitatile se considera, ci si eventualele discounturi pe care le-ati fi primit la semnatura, cum ar fi un tarif redus la unele servicii, etc. Daca insa sunteti sigur pe cele afirmate, primul lucru e sa sesizati ANPC (dovada incercarii de conciliere este chiar raspunsul Telekom)
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri și pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de desfiintare contract inainte de termen Rone1 Rone1 Am facut o cerere de desfiintare contract catre cei de la telekom pentru internet fix si telefonie fixa. Acum mai am 14 luni de contract si vreau sa renunt, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Cornelia-Popescu Cornelia-Popescu Am detinut un contract cu Telekom,in calitate de persoana fizica, pentru furnizarea de internet , contract pe care l-am reziliat recent,inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)