avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... inscriere in cartea funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

inscriere in cartea funciara

In anul 2011 am cumparat o suprafata de teren .Prima data am facut un antecontract de vanzare cumparare apoi prin instanta am devenit propietarul suprafetei .Cand am cumparat pamantul nu sa cerut si intabularea pamantului cu toate ca propietarul o avea facuta .Atunci eu nu am trecut intabularea in cartea funciara pe mine .Intrebarea mea este ce pasi trbuie facuti si unde sa ma adresez sa rezolv aceasta problema .Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Ikmm Ikmm Dacă pe un teren vânzătorul deține doar titlu de proprietate fără intabulare...care sunt pașii următori? Merita sa cumpăr pământul? (vezi toată discuția)
Titlu de propietate suprapus peste act de vanzare cumparare aliss73 aliss73 In anul 1992 bunicii vand o bucata de pamant din curte(300 metri)unei nepoate prin act de vanzare cumparare,pamantul respectiv ramanand in indiviziune.Vanzarea ... (vezi toată discuția)
Obtinere extras carte funciara Tina8888 Tina8888 Vreau sa ma ajutati cu o informatie : am dobandit printr-un antecontract de vanzare-cumparare o suprafata de teren (1 ha) prin reconstituirea de propietate ... (vezi toată discuția)