avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Dacă pe un teren vânzătorul deține doar titlu de proprietate fără intabulare...care sunt pașii următori? Merita sa cumpăr pământul?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 20:30, 3 Martie 2017
Buna seara,
Pentru cumpararea acelui teren trebuie sa fie facut cadastru si apoi intabularea in cartea funciara.
Va prezentari, dupa aceia, la notar si incheiati contract de vanzare cumparare.
daca merita sau nu doar dumneavoastra puteti aprecia functie de valoare, suprafata si interesul dumneavoastra!
ca sa nu pierdeti '' chilipirul'' sugerati propietarului sa faca o cerere de intabulare a dr.de propietate...la orice birou notarial,sa ceara un cf fiscal,apoi incheiati un antecontract cu termen pana la definitivarea actelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren pesticid pesticid Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare. Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate / vanzare cumparare gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Sa cumparat in urma unui contract de vanzare cumparare alataturat acestuia si titlu de propietate al vanzatorului fata de pamantul vandut in urma ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare lot teren andreijianu andreijianu Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. in privinta unei probleme, treaba sta cam asa: - vreau sa cumpar un teren aflat in spatele curtii mele ... (vezi toată discuția)