avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Birou de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Birou de executare silita

Buna ziua ,

Anul trecut ( aprilie 2015 ) am depus la un birou de executare silita cererea de a putea intra in posesie a unei pensii alimentare neplatite pe o perioada de 5 ani de catre xy.
Le-am comunicat domiciliul stabil al debitorului , aflat din sursa sigura . Dar am precizat ca xy nu locuieste acolo , cel mai probabil el fiind in Bucuresti. In aceasta perioada mentionez ca doar eu am fost cea care am initiat e-mailuri cu biroul de executare silita , ei au trimis cateva informatii doar la cererea mea. Ei n-au initiat nimic , daca eu nu ceream aceste informatii probabil ca nu le-ar fi trimis. Este normal asa ceva? Este normal sa dureze atat de mult sa gaseasca o persoana in Romania , tocmai in ziua de azi cand totul este computerizat?
Sa inteleg ca asta este sistemul din Romania , unde pana si melcul se misca mai repede sau s-o spun pe romaneste ei chiar isi bat joc de mine pentru faptul ca nu pot sa sun la ei la usa zi de zi ?
Mi s-a cerut o suma , am platit-o . N-am negociat , n-am zis nimic.
In cazul in care eu aflu informatii despre xy , informatii care puteau fi aflate si de cei de la biroul de executare ii pot da in judecata pentru neprofesionalism ?
Va multumesc si va doresc un 2017 fericit.
Cel mai recent răspuns: AlexandraDD , utilizator 16:42, 5 Ianuarie 2017
In cazul in care sunteti nemultumit de activitatea executorului judecatoresc puteti solicita recuzarea sau inlocuirea conf.art.653 NCPC.
Imi este inlocuit din oficiu si de catre cine?
Ca sa primesc pe altcineva va trebui sa platesc din nou acel onorariu?
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2017
AlexandraDD, utilizator
Nu se inlocuieste din oficiu, trebuie sa faceti cerere la instanta de executare,veti plati un alt onorariu solicitat de noul executor in raport de lucrarile pe care le va face.
Pai eu platesc asa in nestire pentru neprofesionalismul fiecaruia? Si cu onorariul platit la firma asta cum ramane?
Daca eu fac dovada ca xy are domiciliul si loc de munca intr-un anume loc , iar ei puteau avea acees la aceste informatii si n-au facut-o sau le au dar din anumite motive nu vor sa expuna informatiile eu raman cu banii dati si prostita pe fata?!
Va multumesc

LE: Rectific , s-a intamplat in aprilie 2016.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2017
AlexandraDD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzarea executorului judecatoresc Irina S. Irina S. Procedura de judecata a cererii privind recuzarea executorului judecatoresc este aceiasi cu cea privind recuzarea judecatorului? Daca da, inseamna ca in ... (vezi toată discuția)
Cum pot recuza un executor bancar? mdcc mdcc Va rog sa-mi dati un sfat! Cum pot recuza un executor bancar,am motive foarte intemeiate,a incalcat art.246,289,291,292 Cod Penal,drept pentru care am facut ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese la executor judecatoresc zoltan.robert zoltan.robert Buna seara, Vă scriu acest mesaj pentru a vă cere sprijinul în rezolvarea unei probleme. La data de 23.01.2009 am împrumutat unei persoane pe care o ... (vezi toată discuția)