avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenire

Mama mea are certificat de moștenitor pentru. un apartament al unui nepot de frate.Presedinta asociației de proprietari susține că acest certificat este fals, dânsa susținând că mai ar exista si alti .moștenitori.dar neavand dovezi ptr ca ne cunoaștem rudele destul de bine .Poate fi președinta acționată în instanță?Poate dânsa să ceară anularea acestui certificat desi nu e rudă cu defun tul?
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 16:28, 9 Ianuarie 2017
de ce va intereseaza ce crede presedinta asociatiei? ati mai avut un topic in acest sens si vi s-a explicat cum stau lucrurile; acum ati sucit situatia dar ea ramane aceeasi; v-au fost puse niste intrebari pe topicul celalalt, la care nu ati raspuns; deci : tata, daca are certificat de mostenitor si e unic mostenitor sau nu e unic mostenitor dar se prezinta in solidar cu ceilalti mostenitori din certficat, sparge si schimba yala; punct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire dupa decesul sotului (casnicie fara copii) ALINA-MARIA ALINA-MARIA Buna ziua, As dori sa va intreb daca am dreptul la apartamentul sotului meu el fiind decedat(noi fiind casatoriti de 15 ani) si neavand urmasi de ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua.va rog,un raspuns. pot parintii mei sa-mi ... marinapauna marinapauna Succesiune Buna ziua.Va rog,un raspuns. Pot parintii mei sa-mi faca act de vanzare cumparare pe tot ce au,eu fiind unicul lor copil in viata? Fratele meu,a ... (vezi toată discuția)
Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)