avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada de circulatie

Daca in cazul unui accident auto, urmat de suspendarea permisului auto pana la solutionarea cazului,dosarul nu mai este la procuratura ci, la biroul de cercetari penale, cui trebuie sa ma adresez pentru emiterea unei dovezi de circulatie?
Cel mai recent răspuns: Roxana Zbarnea , Avocat 11:13, 23 Septembrie 2009
Procurorului care supravegheava cercetarea penala
In situatia prezentata de dvs. va adresati procurorul insarcinat cu supravegherea dosarului, acesta fiind singurul in masura sa va dea sau nu dovada! Succes...
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Chiar daca dosarul se afla la organul de cercetare penala, ancheta este supravegheata de catre procuror. Si numai procurorul poate sa emita dovada de circulatie.
Ieri am fost la biroul de cercetari penale pentru audieri impreuna cu martorii mei. Din Cate am inteles au fost audiati si persoana vatamata impreuna cu martorii ei, care au declarat ca accidentul nu sa produs pe trecerea de pietoni ci la 2 m de aceasta, si ca au plecat inaintea mea de la locul accidentului. Drept urmare cei de la politie vor trimite dosarul la procuratura cu propunere de N.U.P. ,doar cu o amenda administrativa. Ce raspuns imi va da procurorul?
N.U.P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie procuror andu202002 andu202002 In data de 12.06.2009 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat ci accidentarea unei minore. din declaratiile fetei accidentate si a martorilor ei ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere lidiaionescu lidiaionescu Buna ziua! Doresc sa stiu daca, in cazul unui accident rutier soldat cu decesul pietonului (la spital), pe parcursul cercetarii penale se suspenda permisul ... (vezi toată discuția)