Daca in cazul unui accident auto, urmat de suspendarea permisului auto pana la solutionarea cazului,dosarul nu mai este la procuratura ci, la biroul de cercetari penale, cui trebuie sa ma adresez pentru emiterea unei dovezi de circulatie?
In situatia prezentata de dvs. va adresati procurorul insarcinat cu supravegherea dosarului, acesta fiind singurul in masura sa va dea sau nu dovada! Succes...
Chiar daca dosarul se afla la organul de cercetare penala, ancheta este supravegheata de catre procuror. Si numai procurorul poate sa emita dovada de circulatie.
Ieri am fost la biroul de cercetari penale pentru audieri impreuna cu martorii mei. Din Cate am inteles au fost audiati si persoana vatamata impreuna cu martorii ei, care au declarat ca accidentul nu sa produs pe trecerea de pietoni ci la 2 m de aceasta, si ca au plecat inaintea mea de la locul accidentului. Drept urmare cei de la politie vor trimite dosarul la procuratura cu propunere de N.U.P. ,doar cu o amenda administrativa. Ce raspuns imi va da procurorul?