avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

O situatie de angajare in data de 12 noiembrie, cate zile de concediu de odihna revin angajatului pentru anul respectiv ??
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 13:35, 7 Ianuarie 2017
Numar total de zile concediu conform CIM impartit la 12 si inmultit cu 2 (noiembrie si decembrie). Rezultatul se rotunjeste in favoarea salariatului
Precizati-ne cate zile de CO are prevazute in c.i.m. .
21 zile de concediu de odihna conform c.i.m.
In speta , va revin 3 zile lucratoare de CO.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul zile co la lichidare LIDEEAoffice LIDEEAoffice Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: -la o societate se face restructurare de post; -angajatul, care se afla momentan in preaviz, are pana acum ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Am draptul la zile de concediu pe anul 2008? gordunel gordunel Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca am dreptul si daca da la cate zile de concediu am dreptul anul acesta. Am 22 de ani si pana in prezent am lucrat doar ... (vezi toată discuția)