avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii directe de la firma neautorizata pe ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii directe de la firma neautorizata pe respectivele activitati

Autoritatea contractanta face mai multe achizitii (cumparari) directe de la o societate.
De exemplu:
- servicii de paza, desi firma respectiva nu are in constatatorul extins de la ONRC aceasta activitate nici in ziua de astazi
- servicii de hidroizolatii (desi firma respectiva isi autorizeaza activitatea mentionata la terti doar dupa trei saptamani de la data achizitiei)
- servicii de gestionare a relatiilor cu publicul si servicii de taxare - desi nici aceste activitati nu exista in randul celor declarate in statutul firmei ca activitati principale, secundare, la sediul social, la sedii secundare ori la terti.
Cum comentati? Vorbim doar despre posibile contraventii, ori chiar incalcarea grava a legii, cu consecinte de ordin penal? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod principal srl Bra15 Bra15 Buna ziua! Am infiintat recent SRL si in constatator imi apar cateva coduri secundare autorizate, dar cel principal nu. Codul Caen principal este autorizat ... (vezi toată discuția)
Competență leonard3 leonard3 Bună ziua, vreau să știu dacă o societate comercială cu raspundere limitată, care prin statut și regulament prestează servicii IT , poate instala, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez o firma de paza StanA27 StanA27 Buna ziua! Doresc sa infiintez o firma de paza cu sediu social fara activitate pe cod CAEN 8010, iar inainte de depunerea documentelor pentru licentiere sa ... (vezi toată discuția)