avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Competență
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Competență

Bună ziua, vreau să știu dacă o societate comercială cu raspundere limitată, care prin statut și regulament prestează servicii IT , poate instala, întretine si gestiona sisteme de alarma și supraveghiere video pentru o firma de paza și protecție, nu la sediul acesteia ci la sediul clienților firmei de pază. Altfel spus, daca contractată fiind de firma de paza si protectie, firma prestatoare de servicii IT, poate instala si opera sisteme de alarma si supraveghere în locațiile indicate de firma de paza. vă mulțumesc. întrebarea mea se naște pe baza legii 333pe 2003 din 08 iulie 2003 completate cu normele metodologice adoptate prin HG3612014
Completati obiectul de activitate cu activitatea de instalare sisteme de alarma , solicitati avizele necesare si puteti desfasura aceste activitati. Daca include si vanzarea echipamentelor , introduceti in obiectul de activitate comertul cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj camere video de supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua as avea o intrebare, detin un PFA cu codul caen 9511 \"reparatii intretinere si etc pentru electronice\". stiu ca montajul de camere e putin cam ... (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Legal - sistem supraveghere video firma, accesul directorului prin telefon mi_prejmer_sc mi_prejmer_sc Siguranta la locul de munca inseamna si supraveghere video. Dar in ce lege pot gasi : managerul institutiei are \\"voie\\" sa aiba acces permanent,prin soft ... (vezi toată discuția)