avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire taxa timbru contestatie executare admisa in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire taxa timbru contestatie executare admisa in apel

Buna ziua. O contestatie la executare este respinsa la fond (formulata de mine si sotia mea ca terti dobanditori) si admisa la apel (formulata doar de mine, care am achitat debitul; hotararea a fost schimbata in parte, in sensul ca s-a admis contestatia, s-au desfiintat actele de executare si incuviintarea executarii silite, "in ceea ce il priveste pe tertul dobanditor..." - textul exact al hotararii definitive). Hotararea nu spune nimic de restituirea taxei de timbru. Intrebari:
- trebuie sa fac cerere completare dispozitiv sau cerere separata?
- cui se adreseaza cererea - instantei de fond sau de apel? La prima s-au achitat 1000, la a doua 500; trebuie cerere pentru fiecare taxa in parte?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: catinf , utilizator 20:52, 6 Ianuarie 2017
Ati cerut prin motivele de apel restituirea taxei?
Buna ziua,
Multumesc pentru interventie. Am cerut la instanta de fond ca creditorul sa fie obligat la restituirea taxei (nestiind procedura; m-am reprezentat singur).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru daca mi s-a admis contestatia la executare? catinf catinf Buna ziua, Daca mi s-a admis contestatia la executare in apel, cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru: instantei de fond sau celei de apel? O ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare admisa in apel declarat doar de unul dintre "debitori" catinf catinf Buna ziua, Eu si sotia, in calitate de terti dobanditori ai unui imobil pentru care fusese revocat actul de v-c, am facut contestatie la executare, care a ... (vezi toată discuția)
Pot cere restituirea taxei de timbru? FloareaM FloareaM Am avut un proces de executare silita insa nu am solicitat restituirea taxei de timbru. Am pierdut in fond, am depus apel si am avut castig de cauzasi dosarul ... (vezi toată discuția)