avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Pot comercializa haine de firma cumparate din Anglia?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Pot comercializa haine de firma cumparate din Anglia?

Salut.Am o nelamurire...As dorii sa imi deschid un magazin de cartier micut in care sa comercializez haine de firma cumparate din Anglia de pe un anume site.Pe acel site se gasesc principalele marci sportive cunoscute la nivel mondial si nu numai.Pe internet sunt o gramada de siteuri care vand produse aduse de acolo exact dupa acel site de unde o sa le cumpar si eu (anumite siteuri sunt chiar clone fidele ale site-ului original).Deci,teoretic ma gandesc ca asa ceva nu este imposibil,insa am zis sa primesc un raspuns sigur.In magazin o sa existe maxim 500 de articole (cuprinzand mai multe branduri) in special tricouri,pantaloni trening si hanorace.Deci nu mi-as deschide un magazin imens pentru a pune in pericol concurenta...
Astept un raspuns de la dumneavoastra,Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:14, 7 Ianuarie 2017
Daca cei care vand produsele nu ofera exclusivitate altor comercianti sa le vanda si nu exista nici interdictia revanzarii, atunci le puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)