avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pact comisoriu grad 4
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pact comisoriu grad 4

As dori un model de contract de prestari servicii incheiat in temeiul pactului comisoriu de gr IV.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 14:33, 8 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin "un contract de prestari servicii incheiat in temeiul unui pact comisoriu de gradul IV".
Va referiti la un contract de prestari servicii in care sa fie inserat un astfel de pact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune sau reziliere nicolaescu43 nicolaescu43 Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul urmator: Doresc sa inchei un contract de prestari servicii prin care sa angajez o firma care sa imi transporte ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre pact comisoriu expres de gradul iv si clauza compromisorie de gradul iv billabong billabong va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pactul comisoriu expres de gradul IV e aclasi lucru cu clauza compromisorie de gradul IV..daca nu,care-i diferenta ... (vezi toată discuția)
Clauza compromisorie anonim anonim AS DORI SA MI SE RASPUNDA LA URMATOAREA INTREBARE , EXISTA CLAUZA COMPROMISORIE DE GRADUL IV SI DACA DA UNDE ESTE ACESTA CLAUZA STIPULATA , IN CE LEGISLATIE , ... (vezi toată discuția)