avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto de mediu

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o privinta. Am inregistrat autovecului ieri pe data de 05 ianuarie profitand ca nu locuiesc in orasul de domiciliu din buletin si cu aceasta ocazie am platit si taxa de mediu. Astazi, presedintele a promulgat legea pentru eliminarea taxei de mediu. Cum sa procedez pentru a recupera taxa platita?Mi s-a spus de la Anaf ca trebuie sa angajez un avocat si sa castig in instanta pentru ca am platit-o dupa 2013 dar ca nu a auzit pana acum pe cineva sa o recupereze. Exista o alta modalitate de a proceda tinand cont ca am platit-o acum doua zile?Daca legea intra in vigoare de la 1 februarie, proiectul de lege presupunea eliminarea taxei de la 1 ianuarie, reusesc sa ma incadrez? Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Anca Milea , utilizator 09:51, 7 Ianuarie 2017
Mergeti cu incredere in instanta !
Si imi puteti spune in acest caz care sunt costurile actionarii in instanta? Voi putea recupera si costurile legate de instanta? In ce conditii? Va multumesc pentru raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto 2017 Marius_Tudor Marius_Tudor Buna Ziua, Numele meu este Marius Tudor si indraznesc sa va deranjez cu o intrebare legata de recuperarea taxei auto in 2017. Am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto si marirea impozitului pe masini Cristina petronela Cristina petronela Am auzit la taxe si impozite ca se mareste impozitul ca sa se ajunga tot la suma apropiata de timbrul de mediu (vezi toată discuția)