avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pfa norma venit, ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pfa norma venit, ccc

Buna seara! Va rog mult daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema: peste o luna tb sa nasc, eu nu am lucrat si sotul meu avand pfa ar dori sa intre in concediu crestere copil. El are pfa cu norma de venit 14.000 lei anual, dar el incaseaza lunar 15.000 lei, intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil. 85% din norma de venit de 14.000 lei sau din media veniturilor din ultimele 12 luni? Concret daca e sa intre in paternitate cat ar lua indemnizatia? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: vioado , utilizator 09:36, 10 Ianuarie 2017
Multumesc! Am citit acolo dar nu e despre pfa cu norma de venit.
Buna ziua! Nu se afla nimeni in situatia mea? Am sunat peste tot si primesc rasp diferite. La finante imi spun ca indemnizatia se calculeaza 85% din norma de venit anuala si nu din veniturile reale incasate lunar. In rest peste tot au zis ca din venituri se calculeaza cei 85% dar cum demonstrez ca a incasat veniturile resp cand la finante apar doar cu norma de venit? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)
Calcul indeminzatie crestere copil daca am cm + pfa cu norma lidypop lidypop Buna ziua, Urmeaza sa nasc in februarie 2015, si am inteles ca s-ar putea ca de la anul sa se scoata plafonul maxim de indemnizatie. Sper sa fie asa, deoarece ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)