avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dovada circulatie

Buna seara...am o intrebare careia nu am reusit sa aflu un raspuns concret..dun ianuarie 2016 circul cu dovada inlocuitoare a permisului din cauza unei prostii pe care am facut.o..urmeaza sa plec din tara cu munca dar am nevoie sa circul cu masina(cu ea o sa ajung in franta,sau cel putin asa intentionez)..intrebarea mea este urmatoarea: pot circula pana in franta cu dovada?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:13, 6 Ianuarie 2017
nu
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada eliberata de politie la preschimbarea permisului auto danmatyas danmatyas buna ziua,permisul mi-a fost saltat. In 4 octombrie tre sa merg sa-l ridic, dar adresa din el nu coincide cu cea din buletin. Am aflat ca cei de la politie o ... (vezi toată discuția)
Proces penal blackang3l24 blackang3l24 In noiembrie 2015 am cumparat un auto inmatriculat in anglia..am circulat aproximayiv 2 sapt cu masina in 3 luni dupa care oe 09.01.16 am fost oprit de politie ... (vezi toată discuția)
Help...pot circula cu certificatul de grefa??? djay djay Salutari tuturor, Am urmatoarea dilema, mi-a fost retinut permisul de conducere pentru depasirea coloanei la trecerea la nivel cale ferata pentru 30 ... (vezi toată discuția)