avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Salarii profesori de la 01.01.2017
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Salarii profesori de la 01.01.2017

Profesorii primesc salariul mărit în ianuarie2017?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 7 Ianuarie 2017
Începând de la 1 ianuarie 2017, salariile de bază (aferente lunii decembrie) pentru personalul din învățământul preuniversitar și cel superior și pentru personalul nedidactic din inspectoratele școlare cresc, în medie, cu 15%, potrivit Legii nr.250/2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bugetari apeiron2 apeiron2 Rog poate imi explica cineva , urmatorul lucru: Conform OUG 17/2017, care spune: Începând cu drepturile salariale aferente lunii februarie 2017, ... (vezi toată discuția)
Majorare salariala madarasanemilia madarasanemilia Buna ziua. Sunt o angajata din sistemul preuniversitar de invatamant pe post nedidactic la o scoala si asi dori sa ma informati daca asi avea si eu dreptul la ... (vezi toată discuția)
Majorare salarială 12% NataliaK NataliaK Bună ziua, sunt bibliotecar la o instituție superioară de stat mi se majorează salarul cu 12% începând cu luna august? (vezi toată discuția)