avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu legal la inceput de an.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu legal la inceput de an.

La multi ani! Va rog sa imi spuneti daca este ilegal sa se acorde concediul de odihna la inceput de an. Eu am cerut si nu mi s-a aprobat, jurista institutiei trimitandu-mi raspuns ca la inceputul anului nu se acorda concedii de odihna. Va multumesc anticipat! Lucia.
Cel mai recent răspuns: lucica maria , utilizator 01:58, 8 Ianuarie 2017
Nu exista niciun act normativ care sa interzica acordarea concediului de odihna unui salariat la inceput de an.

Intr-adevar, efectuarea concediului de odihna se realizeaza programarii colective sau individuale stabilite de angajator cu consultarea sindicatului sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor, pentru programarile colective, ori cu consultarea salariatului, pentru programarile individuale.
Va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planificarea concediul de odihna adicoman22 adicoman22 Buna ziua! La noul loc de munca mi s-a cerut sa aduc o planificare privind zilele de concediul de odihna din anul viitor. Este obligatoriul sa aduc o ... (vezi toată discuția)
Angajatorul te poate obliga să îți iei concediu de odihnă ... emilia.roman emilia.roman Angajatorul te poate obliga să îți iei concediu de odihnă ? Dacă da, în ce condiții ? (vezi toată discuția)
Este legal ca angajatorul sa nu îmi de-a zilele de concediu ... Magie1 Magie1 Este legal ca angajatorul sa nu îmi de-a zilele de concediu de odihna rămase de pe anul anul 2020 și să mi le treacă la prima are acest drept fara ... (vezi toată discuția)