avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

timbru de mediu

Daca timbrul de mediu a fost scos cei care l-am platitne vom recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:20, 8 Ianuarie 2017
Abrogarea nu reprezinta anularea unei legi. Abrogarea are ca efect scoaterea din vigoare a unei norme juridice doar pentru viitor (exceptie legea penala si contraventionala mai favorabila).

Opinez ca puteti recupera taxa achitata doar prin intermediul instantei de judecata.
Deocamdata puteti recupera taxa doar prin instanta, intr-un proces de contencios administrativ, cu respectarea procedurii prealabile obligatorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abrogare timbru de mediu NELUL NELUL Conform legii de anulare a 102 taxe, art. XII, se abroga ordonanta care prevede plata timbrului de mediu. Asta inseamna ca vom primi taxa inapoi? Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto(timbru) maru222 maru222 daca am castigat an instanta sa anscriu masina fara taxa si nu am anscriso pana acuma mai este valabila hotararea judecatoreasca (definitiva}dupa intrarea noii ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbrul de mediu tudor_1988 tudor_1988 Am platit timbrul de mediu la doua masini care sunt vandute si detin acte doveditoare pentru platirea acestuia. Pot recupera acesti bani din moment ce nu mai ... (vezi toată discuția)