avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... factura gresita si pierdere garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

factura gresita si pierdere garantie

Am cumparat o masina de spalat vase de pe un site renumit de electronice, in data de 27 decembrie. Masina de spalat vase intra intr-o promotie a producatorului, cu o garantie extinsa, cu conditia ca aceasta sa fi fost cumparata inainte de 31 decembrie 2016. Am primit confirmarea comenzii in 2 minute de la plasarea ei, si am asteptat pana in 5 ianuarie 2017 sa imi apara factura electronica cu data de 5.01.2017.
Regulamentul promotiei scrie ca garantia extinsa este valabila numai cu factura care atesta cumpararea in perioada promotiei. Daca eu am comandat in perioada promotiei dar mi s-a intocmit factura numai peste o saptamana, este vreo rezolvare sa mai pot profita de promotie?

Alte discuții în legătură

Emag imi opresc 1000 lei din retur sorin.dima sorin.dima Salut. Pe 6 decembrie 2016 cand am comandat de la emag un televizor sony bravia pe care am platit 4000 de lei. La momentul respectiv aveau o promotie prin ... (vezi toată discuția)
Comanda online netrimisa, fara timp clar de expediere (magazin online din germania) Cathy_A Cathy_A Buna ziua. Pe 27 iulie 2015 am comandat niste produse de pe respectivul site german, cel mai scump produs fiind un arc, a trebuit sa platesc in prealabil ... (vezi toată discuția)
Livrare produs deteriorat violeta 09 violeta 09 Pe 27 iulie 2017 am cumparat online o masina de spalat de la Flanco. Mi-a fost livrata pe 1 august 2017 si am tinut-o sigilata pana pe 2 decembrie 2017 pentru ... (vezi toată discuția)