avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Livrare produs deteriorat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Livrare produs deteriorat

Pe 27 iulie 2017 am cumparat online o masina de spalat de la Flanco. Mi-a fost livrata pe 1 august 2017 si am tinut-o sigilata pana pe 2 decembrie 2017 pentru ca am zugravit casa si nu vroiam sa o deteriorez... cand am desigilat-o stupoare! Coltul dreapta sus/spate crapat iar suruburile care sustineau cuva erau indoite. Am sunat la Flanco iar ei nu vor sa.mi inlocuiasca produsul pentru ca nu l.am testat in 31 zile de la primire. Ce ma sfatuiti sa fac...in conditiile in care masina nu a fost folosita deloc. Am mai achitat si 1890 lei pe ea.
Cel mai recent răspuns: violeta 09 , utilizator 18:07, 8 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Dupa aceea , care este urmatorul pas?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs cumparat din magazin zoltar zoltar Am cumparat o pereche de ochelari de soare de la o firma de renume care au vicii de refractie. Mentionez ca am cumparat produsul din magazin si nu ... (vezi toată discuția)
Teapa cu mobila de bucatarie - ce pot sa fac? attilaf attilaf Buna ziua, Am facut mobila de bucatarie cu un PFA la recomandarea cuiva. Inainte sa vina executantul cu mobila am sesizat ca conform masuratorilor plita cu ... (vezi toată discuția)
"loviri si alte violente" . . .doar m-am aparat.rog sfaturi LAwR LAwR Buna seara. Precum restul oamenilor care deschid topicuri pe aici, am si eu o mica problema la care doresc niste raspunsuri, daca se poate. Imi cer scuze ... (vezi toată discuția)