avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta ORDA
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta ORDA

Poate sa imi spuna cineva daca a colaborat cu ORDA pentru licentierea unui soft?
Sunt pusa acum in aceasta situatie. Am aflat cam ce trebuie sa contina dosarul (actele necesare), dar nu m-a lamurit nimeni cum e cu licenta in sine.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Vasile_N , utilizator 20:19, 5 Decembrie 2007
Vă salut din nou,
Până la urmă i-am găsit pe net. Poate a avut ceva serverul lor. Dacă aveţi un răspuns legat de comercializare soft şi obligaţiile faţă de ORDA aştept în continuare.
Vasile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente programe Daniela2172 Daniela2172 buna ziua. va rog frumos daca stie cineva care sunt programele ( soft si so) care necesita cumparare de licenta. eu stiu ca trebuie pentru windows si office. ... (vezi toată discuția)
Orda danielandrei danielandrei Produc si comercializez un soft contabil si sunt inscris in ORDA in Registrul National al Programelor pe Calculator. Am vazut ca mai exista o sectiune: ... (vezi toată discuția)
Licenta windows ContSters138151 ContSters138151 Buna seara, Un magazin la inceput de drum care se ocupa cu comercializarea obiectelor de papetarie, doreste sa aduca un calculator si sa se ocupe de listat ... (vezi toată discuția)