avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de rulment

Buna ziua,
Am si eu o problema legata de fondul de rulment al blocului,presedintele asociatiei de proprietari a afisat la un moment dar un anunt la avizier ceva de genul daca nu achitati fondul de rulment nu vi se vor mai incasa banii pe intretinere,eu fiind cu intretinerea achitata la zii,iar la fondul de rulment am o datorie de 50 de lei,as dori sa stiu daca sunt obligata sa achit acest fond de rulment,deoarece nu doresc sa il achit atata timp cat in bloc exista cativa restantieri cu sume considerabile,iar in bloc nu s-a facut nici o renovare de aproximativ 10-15 ani.
A doua problema pe care o am ar fii urmatoarea: as dori sa stiu unde sau cui trebuie sa ma adresez in privinta oamenilor care locuiesc in bloc dar nu sunt trecuti la intretinere,presedintele blocului stiind de aceasta problema dar nelund nici o masura,tin sa mentionez ca administrator nu avem.
Va multumesc anticipat.
Georgiana Tone
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:14, 5 Septembrie 2009
@ynocentta
Suspiciunea omului este indreptatita pentru ca atunci cand se platesc facturile, daca sunt bani suficienti pentru plata, administratorul nu lasa fragmente de factura neplatite pentru ca X si Y nu si-au platit cota din factura respectiva. Banii fiind la gramada, FR are menirea sa plateasca facturile. Nu face nimeni farmacie intr-o asociatie cu restantieri istorici, ca altfel se risca incetarea furnizarii vreunei utilitati.
................
Chestia cu sesizarea politiei este o idee foarte buna, care adaugata sesizarii catre presedinte a situatiei cu persoane netrecute la cotele de intretinere il poate misca din inertie si nepasare pe acesta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratora a cheltuit banii din fondul de reparatii androidu androidu Buna seara. Am cerut scris , in calitate de locatar al blocului, catre administratora sa mi dea un raport, cu situatia de la fondul de reparatii de pe un an ... (vezi toată discuția)
Plati datorii furnizori DanAlyna DanAlyna Buna ziua, In cadrul Adunarii Generale s-au luat urmatoarele decizii: - bugetul de cheltuieli pentru: presedinte: 100 lei/luna; lucrari ce nu necesita ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment niculina_mih niculina_mih Locuiesc in Constanta intr-un apartament de 40 mp,cu doua camere.Administratorul asociatiei a stabilit suma de 230 Ron pentru un ap. cu 2 camere iar pentru un ... (vezi toată discuția)