avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii medii - echivalent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii medii - echivalent

Bună ziua,

Doresc să știu dacă 8 clase gimaziale plus 2 ani de ucenicie pot fi considerați / echivalați cu 10 ani de studii (minimum necesari pentru ocuparea unor posturi de muncă).
Menționez că cei 2 ani de ucenicie s-au finalizat cu o diplomă emisă de liceul în cauză.

Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 8 Ianuarie 2017
Depinde si de postul pe care-l doriti sa-l ocupati .

Despre "studii medii" vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu echivaleaza cu calificarea? Ionut Georgescu Ionut Georgescu Doresc sa angajez un ajutor de ospatar (fara nici un fel de diploma de specialitate) cu salariul minim pe economie. Are studii medii, este major. Firma de ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)