avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penala

Am depus in ziua de 19.12.2016 o plângere penală pt Amenințare la politia oraș navodari dar nici pana acum domnii de la politie nu au chemat pe nimeni la audieri.As dori sa stiu ce pot sa fac in continuare si cum pot afla ce se întâmpla cu plângerea făcută de mine
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:47, 8 Ianuarie 2017
Buna seara,
Sa aveti rabdare!
Nu se rezolvă așa de repede. Dacă constatați că trece o perioadă mai mare de timp (3-4 luni) și nu aveți informații despre derularea cercetărilor puteți face o cerere privind stadiul cercetărilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Alinanicolae Alinanicolae Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala! Florenta Matis Florenta Matis Am facut o plangere penala pentru santaj si amenintare in urma cu 2 luni jumate si nu am primit nici un raspuns.Exista sanse sa se mai inceapa urmarirea penala ... (vezi toată discuția)
Plangere penala . ce se intampla mai departe AlexandruS. AlexandruS. Buna ziua , am si eu o nelamurire . In vara lui 2017 mi am luat o teapa de la o firma de montarii termopane ,am dat un avans de banii si acestia nu s au ... (vezi toată discuția)