avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare avocat la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare avocat la proces

Buna ziua, am un proces deschis iar avocatul meu nu se prezinta la termene,pot sa schimb avocatul? Mi-e teama ca voi pierde procesul prin neprezentare..... Multumesc
Cel mai recent răspuns: IfteneNicoleta , utilizator 10:35, 9 Ianuarie 2017
Relatia dintre avocat si client trebuie sa se bazeze pe incerdere. In situtia in care nu mai aveti incredere in avocat trebuie sa renuntati la serviciile acestuia si sa apelati la un alt avocat. Prezentarea avocatului la termenele de judecata ar trebui sa fie rezultatul contractului de asistenta juridica incheiat intre parti. In situatia in care prin contract avocatul s-a angajat la prezentarea la fiecare termen de judecata si nu respecta aceasta clauza atunci suntem in situatia unei incalcari a cxontractului dar si a unei abteri disciplinare, care poate fi analizata la solicitarea dumneavoastra de Decanului Baroului.
Am semnat un contract, acest contract a ramas la avocat si nici nu l-am citit, din pacate, asa ca nu stuiu ce scrie.
Mentionez ca eu am platit jumatate din onorariul avocatului ramanand ca cealalta jumatate sa o platesc dupa terminarea procesului, in cazul in care renunt la servicii si iau alt avocat, trebuie sa platesc si restul sumei? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un avocat alianastasia10 alianastasia10 Avand o mare problema cu o firma de leasing,am mers la un avocat. Am dorit sa deschid un proces,avand toate actele necesare. Acocatul mi-a cerut 1000 euro ... (vezi toată discuția)
Avocat angajat si platit pentru relaxare Geania Geania Am angajat un avocat pt.un proces de partaj,mi-a solicitat suma de 37oo ron,s-a prezentat la doua sedinte in care a completat rebusuri, desii eu l-am angajat ... (vezi toată discuția)
Baroul poate obliga un avocat care nu si-a executat obigatiile ... SANTIER SANTIER Baroul poate obliga un avocat care nu si-a executat obigatiile contractuale fata de un client sa-i returneze onorariul (ex. depunere apel tardiv, neprezentare ... (vezi toată discuția)