avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cate amenzi de rovinieta pot primi?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cate amenzi de rovinieta pot primi?

Buna ziua,
Astazi am achitat o (prima?) amenda pentru rovinieta de la un drum spre litoral. Mea culpa, am platit-o. Dar am circulat asa dus intors, in vreo 10 zile, mai multe judete...
Cate amenzi pot primi? Este valabil ca 1 pe luna conform www.avocatnet.ro/content/art...
De la caserie de la primarie unde am platit mi s-a spus ca-mi poate veni una pentru fiecare zi cand am fost prins de camere.
Ce sa fac in caz ca mai primesc vre-un proces verbal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lukeh , utilizator 15:00, 9 Ianuarie 2017
informatia este corecta, pentru fiecare inregistrare pentru care nu aveti dovada platii taxei puteti primi cate o amenda.
Sa inteleg ca "Legea nr. 144/2012" nu mai este valabila sau interpretarea ca nu pot primi mai mult de o amenda pe luna este gresita?
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Evident ca intrebarea mea era daca trebuie sa platesc ca urmare a eventuale alte PV-uri sau am sanse de castig in caz ca acestea vor veni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amendat de nenumarate ori pentru lipsa rovignetei banicama banicama Buna ziua Intrucat din 15 Octombrie 2011 am circulat fara rovinieta ( practic am confundat rovinieta cu rca), In data de 30.04.2012 am primit trei Procese ... (vezi toată discuția)
Contraventii la legea circulatiei pe drumurile publice glogojeanu2006 glogojeanu2006 Vă rog să-mi răspundeţi la următoarea întrebare: Am pierdut în 2011 rovigneta maşinii şi mi s-au făcut mai multe procese verbale contravenţionale ... (vezi toată discuția)